generelt

Når du besøger Rebels Today indsamles der oplysninger om dig. Nogle af dem via cookies, andre afgiver du selv. Nedenfor kan du læse om de informationer der indsamles, og hvordan de bliver behandlet, samt hvem du skal kontakte ved spørgsmål.

hvem er dataansvarlig?

Vi er ejere af dette site, og det er derfor os, der er dataansvarlig. Som dataansvarlig er det vores ansvar, at dine oplysninger behandles på en korrekt og sikker måde og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan altid kontakte os ang. dine data:
Mail: lars@rebels.today

hvilke data behandler sitet om dig?

Cookies fra Google Analytics for at analysere din adfærd på websitet. Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside. Vi bruger informationen til at gøre min side bedre for dig som besøgende.

Dine oplysninger kan blive udleveret til tredjepart, som analyserer dine oplysninger, og hjælpe os med at markedsføre de ydelser og tjenester vi sælger.

ændringer og sletning af personoplysninger om dig

Du har ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har liggende om dig, og bede om at få dem slettet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig bliver ændret eller slettet. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens §58, stk. 1

datasikkerhed

Vi vil altid behandle dine personoplysninger fortroligt, sikkert og i overensstemmelse med persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil kun blive anvendt til det formål de er indsamlet til, og bliver slettet når det formål er opfyldt, eller ikke længere er relevante.

kontakt

Ved spørgsmål om hvordan vi bruger dine data eller ønske om ændring eller sletning, kan du altid kontakte os på mail lars@rebels.today.

contact us to hear more